Kommer snart
  • Fri fragt over 499 kr.
  • Hurtig levering
  • 30 dages retur og byttes frem til d. 15 januar

Blog

Vinterjakker

Når den danske vinter rammer er det ikke for sjov, og den kalder i den grad på en varm og tyk vinterjakke. Under den skandinaviske vinter, er en rigtig vinterfrakke en nødvendighed. Jakken skal kunne holde kulden ude og varmen inde, og derfor være designet til netop dette. At den er vandtæt og vindtæt er et stort plus, da dette vil beskytte dig endnu bedre imod vinterkulden. Vinterovertøj er nok et af de vigtigste items i garderoben, da den ikke blot skal være smart, men har en vigtig funktion – nemlig at holde dig varm i det bidende vintervejr. Vinterjakker er ofte dyre, derfor er det også en god idé at vælge en i et tidløst design, således at den kan bruges sæson efter sæson. Vælg derfor en jakke hvor kvaliteten er i top, det er væsentligt hvis den skal være en del af din garderobe i længere tid.

Køb din vinterjakke hos Audace Copenhagen

I vores sortiment finder du sæsonens vinterjakke, der både er varm, funktionel og har et cool urban look. Hos Audace Copenhagen finder du nøje udvalgte kvalitetsprodukter. Vi ligger stor vægt på design og detaljer og ønsker at kunne klæde dig ordentligt på til alle årets sæsoner. Lad dig inspirere af vores lækre varme vinterjakker og få opdateret din vintergarderobe nu.

Mangler du en overgangsjakke, se nærmere her

Simon Bajurn Jensen
Læs mere

Bomber Jakker

Bomber jakker er en af de trends der har hængt sig fast i det danske modebillede i årevis. Bomber jakken er en klassiker og høre hjemme i enhver garderobe. Bomber jakken har sin oprindelse tilbage til Første Verdenskrig og vil med garanti være på mode de næste mange sæsoner. Bomber jakken også kaldet 'flight jacket' eller 'pilot jakke' på dansk etc. findes i mange variationer, især den sorte farve er populær, men også army grøn og navy blå er blandt populære farver.

Køb din bomber jakke hos Audace Copenhagen

Lad dig inspirere af vores fede bomber jakker. Tag fx vores Hong Kong Bomber Jacket i army grøn. Brug den til et par jeans og med en hvid basic t-shirt under. Se også vores Tokyo Bomber - Special Winter Edition, som er designet til vinterbrug og er med sit snit og urbane design, den perfekte bomber jakke til en rå stil. Bomber jakken er en klassisk og elegant jakke og kan bruges til næsten alt, du allerede har i garderoben.

Simon Bajurn Jensen
Læs mere
Black Friday 2017

Black Friday 2017

Black Friday hos Audace Copenhagen

4 dage med rabatter og det vildeste udsalg. Fredag den 24. november 2017 afholder vi hos Audace Copenhagen Black Friday, Black Friday Weekend og Cyber Monday den 27. november. 4 dage med udsalg og vanvittige gode priser. Køb lækkert modetøj online til Black Friday og start juleshoppingen med kæmpe besparelser. Hos Audace Copenhagen har vi gratis fragt i hele Danmark og du har altid 30 dages bytte- og returret.

Hvorfor Black Friday

Black Friday er fredagen efter Thanksgiving (som ligger på den fjerde torsdag i november), og betragtes ofte som dagen hvor julehandlen begynder. I USA er dagen den største og travleste shopping dag på året og starter som ofte ret tidligt om morgenen og helt frem til midnat!

Navnet Black Friday stammer tilbage fra 1960´erne, men blev først i 2013 taget i brug af en række danske webshops, hvor de indledende skridt blev taget. Året efter blev der fulgt trop af flere danske butikker og varehuse og samme år blev der foretaget 4,5 millioner Dankorttransaktioner, hvilket er rekord på én enkelt dag. Så man kan vel godt sige, Black Friday i Danmark er kommet for at blive.

Black Friday tilbud

Undgå de lange køer og shop de vilde Black Friday tilbud online. Selvom du slipper for kampene om de bedste Black Friday tilbud ude i butikkerne, skal du stadig være hurtig. Mange står nemlig i kø allerede inden butikkerne åbner og det samme gør dem der shopper hjemmefra, de sidder klar ved tasterne, til at shoppe de bedste tilbud foran skærmen når Black Friday i Danmark går løs. Hos Audace Copenhagen starter vi Black Friday natten til den 24. november.

Black Friday, en dag med fantastiske tilbud på alt fra t-shirts til jakker. Uanset om du er til basic t-shirts eller t-shirts med tryk, så finder du helt sikkert noget her hos Audace Copenhagen. Mulighederne er mange og hos Audace Copenhagen leverer vi fragtfrit i hele Danmark og du har altid 30 dages bytte- og returret.

Tyvstart juleshoppingen

Når vi slår dørene op for dette års Black Friday hos Audace Copenhagen...

 

Shop Black Friday 2017 tilbud hos Audace Copenhagen her

Simon Bajurn Jensen
Læs mere