Black Friday 2017

Black Friday 2017

Black Friday 2017

Black Friday hos Audace Copenhagen

4 dage med rabatter og det vildeste udsalg. Fredag den 24. november 2017 afholder vi hos Audace Copenhagen Black Friday, Black Friday Weekend og Cyber Monday den 27. november. 4 dage med udsalg og vanvittige gode priser. Køb lækkert modetøj online til Black Friday og start juleshoppingen med kæmpe besparelser. Hos Audace Copenhagen har vi gratis fragt i hele Danmark og du har altid 30 dages bytte- og returret.

Hvorfor Black Friday

Black Friday er fredagen efter Thanksgiving (som ligger på den fjerde torsdag i november), og betragtes ofte som dagen hvor julehandlen begynder. I USA er dagen den største og travleste shopping dag på året og starter som ofte ret tidligt om morgenen og helt frem til midnat!

Navnet Black Friday stammer tilbage fra 1960´erne, men blev først i 2013 taget i brug af en række danske webshops, hvor de indledende skridt blev taget. Året efter blev der fulgt trop af flere danske butikker og varehuse og samme år blev der foretaget 4,5 millioner Dankorttransaktioner, hvilket er rekord på én enkelt dag. Så man kan vel godt sige, Black Friday i Danmark er kommet for at blive.

Black Friday tilbud

Undgå de lange køer og shop de vilde Black Friday tilbud online. Selvom du slipper for kampene om de bedste Black Friday tilbud ude i butikkerne, skal du stadig være hurtig. Mange står nemlig i kø allerede inden butikkerne åbner og det samme gør dem der shopper hjemmefra, de sidder klar ved tasterne, til at shoppe de bedste tilbud foran skærmen når Black Friday i Danmark går løs. Hos Audace Copenhagen starter vi Black Friday natten til den 24. november.

Black Friday, en dag med fantastiske tilbud på alt fra t-shirts til jakker. Uanset om du er til basic t-shirts eller t-shirts med tryk, så finder du helt sikkert noget her hos Audace Copenhagen. Mulighederne er mange og hos Audace Copenhagen leverer vi fragtfrit i hele Danmark og du har altid 30 dages bytte- og returret.

Tyvstart juleshoppingen

Når vi slår dørene op for dette års Black Friday hos Audace Copenhagen...

 

Shop Black Friday 2017 tilbud hos Audace Copenhagen her