Hvordan kan vi hjælpe?
FAQ

FAQ

Spørgsmål og svar

Hvilken størrelse skal du købe?

Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken størrelse der passer til dig. Så er alle vores produkter Europæiske størrelser. Kontakt OS for eventuelle yderligere spørgsmål. 

Kan jeg annullere min ordre?

Vi er meget forstående og selvfølgelig kan du returnere din ordre. Som en påmindelse koster alle returforsendelser 69 kr. som vil blive fratrukket dit refunderingsbeløb. 


Hvad hvis jeg vil tale med kundeservice?

Vi vil også tale med dig! KONTAKT OS med spørgsmål, bekymringer eller feedback. Vi vil altid vende retur indenfor 24 timer. Bemærk dog, at henvendelser, der sendes om fredagen, vil modtage et svar den følgende mandag, men muligvis tidligere.

Hvor hurtig modtager jeg min ordre?

Når din ordre er afgivet, vil du modtage en bekræftelses-e-mail, der fortæller dig, at vores lager har modtaget din ordre. Når din ordre er pakket, modtager du en e-mail med dit tacking nummer. Du modtager pakken indenfor 1-3 hverdage. 


Hvem fragter pakkerne?

Vi bruger Postnord til alle ordre. Levering indenfor 1-3 hverdage med track and trace nummer.


Kan jeg returnere min ordre?

Vi ønsker, at du skal være helt tilfreds med dit køb. Ikke den perfekte pasform? Bare fortæl os det – vi hjælper gerne! Vi tilbyder simpel returhåndtering, du skal bare udfylde formularen på returportalen og fremsende en e-mail. Det koster dog 69 kr., som fratrækkes dit returbeløb. 


Hvordan får jeg mine penge retur?

Når vi har modtaget din vare, får du en mail med godkendelse af returneringen. Vi overfører købsbeløbet (eksklusive leveringsomkostninger) tilbage til den konto, varen er købt med. Det er desværre ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto.


Du har selv ansvaret for pakken indtil, vi har modtaget den. Det kan derfor være en god idé at forsikre pakken og gemme kvitteringen for afsendelsen, så du kan dokumentere, at varen er sendt af sted. Du skal selv betale fragtomkostninger vedrørende returneringen.

Returportal

Ønsker du at returnere den købte vare og få pengene retur, skal du selv betale for returfragten. Du kan vælge at anvende vores returportal her