Handelsbetingelser

Priser og fragt

Alle priser er inkl. moms. Der tages forbehold for tryk/tastefejl, forkerte priser og udsolgte produkter. Levering sker via Post Danmark.

Betaling

Du kan betale online med Mobilepay, Visa, MasterCard, Maestro, American Express, og JCB. Beløbet bliver først trukket på samme dag, som varen afsendes. Betaling med kreditkort sker via PayPal. Ved betaling med kreditkort bliver varen afsendt så snart du har bestilt.

Levering

Levering af varer fra Audace.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker inden for 1-3 dage. Såfremt varer er i restordre kan længere leveringstid forekomme. Hvis dette er tilfældet vil du blive orienteret herom. Hvis levering af en bestilling er udeblevet kan du kontakte os på hey@audace.dk.

Garanti

Der ydes 2 års lovpligtig reklamationsret på alle produkter, gældende fra fakturadato. Garantien dækker fabrikations- og materialefejl. Fejl opstået på grund af forkert brug, herunder uheld, misbrug eller fejl, medfører at garantien bortfalder.

Returret

Ønsker du at returnere en vare, har du 14 dages returret. Returneres en vare, skal den være i samme stand, som da du modtog varen, dvs. den må ikke have været benyttet. Du afholder selv samtlige omkostninger i forbindelse med returnering af varer. Returneres en vare, refunderes hele købsbeløbet. Såfremt du skulle ønske at få ombyttet en vare må du forvente at skulle betale portoen for fremsendelse af varen. Varer der bliver returneret ufrankeret og pr. efterkrav nægtes modtagelse. Har du handlet med dankort eller kreditkort, bliver beløbet tilbageført til din konto.

En retur vil koste 69,- kr. dette inkluderer retur fragt og håndtering.  Dette beløb vil blive fratrukket dit retur beløb. 

Firmaoplysninger:

Audace Copenhagen
Strandmøllevej 8a
6000 Kolding
Tlf.: +45 91890002
E-mail: hey@audace.dk

SKANDINAVISK LOOK MED ET TWIST AF URBAN VIBE

"AUDACE" er et fransk udtryk for at turde, at være vovet, dristig og modig.

"DARE TO DREAM THE IMPOSSIBLE"

Dine drømme kan blive til virkelighed! Vores ambassadører, som blandt andet indbefatter Remee, Martin Jensen, Melvin Kakooza, Gulddreng og Alex Høgh, er alle levendeeksempler på, at drømme ikke er umulige at opnå, hvis man blot tør at gå efter dem. Vi vil mere, og vi drømmer større, fordi vi er mere end bare et tøj brand.

Det siger vores kunder

Jeg har valgt at købe noget tøj og det er absolut ikke sidste gang jeg gør det!!! Utroligt blød kvalitet og utroligt hurtig levering havde varen efter 26 timer.

Nikolaj Hansen

Hurtigt forsendelse! Er rigtig glad og tilfreds med mine køb. Virkelig lækker kvalitet, som sidder godt!

Oliver Rye

Jeg troede ikke man kunne få så høj kvalitet til den pris. Samtidig et fedt brand og lækkert design.

Patrik Lazzarotto

Super fede T-Shirts! God kvalitet og pasformen sidder lige i skabet.

Anders Hansen

Vi bestilte nogle varer, som vi fik leveret dagen inden vi skulle på ferie. Vi når derfor ikke at returnere og da vi er kommet hjem er de 14 dages returret gået. Alligevel får vi lov til at returnere dem efter aftale med Filip fra Audace Copenhagen. Super fed oplevelse og fantastisk kundeservice.

Rukiye Isik

Lækre produkter og lyn hurtig levering.
Altid klasse service.

Ronnie Olsen

Hele oplevelsen var upåklagelig, og blev kun endnu mere positiv da jeg bemærkede kvaliteten og materialet i forbindelse med brug.

Niels Thomsen