Kommer snart
  • Fri fragt over 499 kr.
  • Hurtig levering
  • 30 dages retur og byttes frem til d. 15 januar

Returnering
30 dages bytte- og returret

Hvor længe kan jeg returnere min vare?
Du kan returnere din vare i op til 30 dage efter, du har modtaget eller afhentet den. Varen skal være ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. 

Hvordan gør jeg?
Vil du returnere din vare, skal du udfylde denne 'returseddel' og give os elektronisk besked via mail, info@audace.dk eller via kontaktformularen på kontaktsiden. Derefter skal du sende den retur sammen med din returseddel. Du skal sende varen til:

Audace Copenhagen
Scandiagade 25
2450 København SV
Danmark

Husk at mærke pakken 'RETUR'.

Hvordan får jeg mine penge retur?
Når vi har modtaget din vare, får du en mail med godkendelse af returneringen. Vi overfører købsbeløbet (eksklusiv leveringsomkostninger) tilbage til den konto, varen er købt med. Det er desværre ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto.

Du har selv ansvaret for pakken indtil, vi har modtaget den. Det kan derfor være en god idé at forsikre pakken og gemme kvitteringen for afsendelsen, så du kan dokumentere, at varen er sendt af sted. Du skal selv betale fragtomkostninger vedrørende returneringen.

Returportal
Ønsker du at returnere den købte vare og få pengene retur, skal du selv betale for returfragten. Du kan vælge at anvende vores returportal her: https://coolreturn.coolrunner.dk/audacecopenhagen/.