Returpolitik

Fragt og Retur: Gratis levering indenfor 1-2 dage i hele Danmark med Postnord. 

Returret: Du kan altid returnerer din ordre indenfor 14 dage. 

Hvordan gør jeg?
Vil du returnere din vare, skal du udfylde denne 'returseddel' og give os elektronisk besked via mail, hey@audace.dk. Derefter skal du sende den retur sammen med din returseddel. Du skal sende varen til:

Audace Copenhagen
Strandmøllevej 8a, Kolding, Danmark.

Husk at mærke pakken 'RETUR'.

Hvordan får jeg mine penge retur?
Når vi har modtaget din vare, får du en mail med godkendelse af returneringen. Vi overfører købsbeløbet (eksklusiv leveringsomkostninger) tilbage til den konto, varen er købt med. Det er desværre ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto.

Du har selv ansvaret for pakken indtil, vi har modtaget den. Det kan derfor være en god idé at forsikre pakken og gemme kvitteringen for afsendelsen, så du kan dokumentere, at varen er sendt af sted. Du skal selv betale fragtomkostninger vedrørende returneringen.

En retur vil koste 69,- kr. dette inkluderer retur fragt og håndtering.  Dette beløb vil blive fratrukket dit retur beløb. 

Returportal
Ønsker du at returnere den købte vare og få pengene retur, skal du selv betale for returfragten. Du kan vælge at anvende vores returportal her: https://return.shipmondo.com/audace

 

SKANDINAVISK LOOK MED ET TWIST AF URBAN VIBE

"AUDACE" er et fransk udtryk for at turde, at være vovet, dristig og modig.

"DARE TO DREAM THE IMPOSSIBLE"

Dine drømme kan blive til virkelighed! Vores ambassadører, som blandt andet indbefatter Remee, Martin Jensen, Melvin Kakooza, Gulddreng og Alex Høgh, er alle levendeeksempler på, at drømme ikke er umulige at opnå, hvis man blot tør at gå efter dem. Vi vil mere, og vi drømmer større, fordi vi er mere end bare et tøj brand.

Det siger vores kunder

Jeg har valgt at købe noget tøj og det er absolut ikke sidste gang jeg gør det!!! Utroligt blød kvalitet og utroligt hurtig levering havde varen efter 26 timer.

Nikolaj Hansen

Hurtigt forsendelse! Er rigtig glad og tilfreds med mine køb. Virkelig lækker kvalitet, som sidder godt!

Oliver Rye

Jeg troede ikke man kunne få så høj kvalitet til den pris. Samtidig et fedt brand og lækkert design.

Patrik Lazzarotto

Super fede T-Shirts! God kvalitet og pasformen sidder lige i skabet.

Anders Hansen

Vi bestilte nogle varer, som vi fik leveret dagen inden vi skulle på ferie. Vi når derfor ikke at returnere og da vi er kommet hjem er de 14 dages returret gået. Alligevel får vi lov til at returnere dem efter aftale med Filip fra Audace Copenhagen. Super fed oplevelse og fantastisk kundeservice.

Rukiye Isik

Lækre produkter og lyn hurtig levering.
Altid klasse service.

Ronnie Olsen

Hele oplevelsen var upåklagelig, og blev kun endnu mere positiv da jeg bemærkede kvaliteten og materialet i forbindelse med brug.

Niels Thomsen